RSS
email

22 Mart 2010 / MIN: 100 - TOR: 106

Hidayet'in takımı Raptors, dün gece kazanmayı başardı. Deplasmanda Timberwolves'ı 6 sayı farkla malup eden Toronto, Playoff'a biraz daha yaklaştı.

Maç Chris Bosh'un 2 sayısı ile başladı. Bu sayıdan sonra Minnesota 8-2 lik bir sei ile 10-4 öne geçti. Çeyrek sonlarına doğru Weems ve Bargniani ile sayılar bulan Toronto, aradaki farkı kapadı ve ilk çeyrek 22-21 Timberwolves üstünlüğü ilde geçildi. İkinci çeyrek Ellington'ın serbest atışları ile başladı. Jefferson ile 2 sayı daha bulan Minnesota farkı 5'e çıkardı. Karşılıklı sayılarla geçen ikinci periyot, 46-45 Toronto üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarı Bosh'un arka arkaya bulduğu 5 sayı ile başladı. Daha sonra Derozan ile 4 sayı daha bulan Toronto farkı bir anda 7 sayıya taşıdı ve Minnesota timeout aldı. Timeout'tan sonra Chris Bosh, Hidayet Türkoğlu, Bargnani ve periyot sonuna doğru ise Jared Jack ile sayılar bulan Toronto, çeyrek sonunda farkı 10 sayıya çıkardı ve ilk çeyrek 78-68 önde bitirdi.

Son çeyrekte ise Bosh, Hido ve Weems'in sayılarıyla maçı bırakmayan Toronto, sahadan 106-100'lük skorla galip ayrılmasını bildi.

Raptors'da Chris Bosh 21 sayı ve 10 ribaunt ile double-double yaptı ve takımının en skorer ismi oldu. Andrea Bargnani 19 sayı, 7 ribaunt, 4 asist ve 2 top çalma ile katkı yaparken, Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu 10 sayı, 4 ribaunt ve 6 asist ile oynadı. Minnesota cephesinde ise Al Jefferson 22 sayı ile maçın en skoreri olurken, aldığı 7 ribaunt ile malubiyeti engelleyemedi. Kenardan gelen Wayne Ellington ise 17 sayılık katkı yaptı.

Toronto adım adım Playoff'lara giderken, Minnesota ise Batı'nın dibine batmaya devam ediyor.

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder