RSS
email

24 Mart 2010 / DEN: 99 - BOS: 113


Doğu ve batı konferansının üçüncülerini karşılaştıran mücadele yüksek tempoda oynandı. Son iki maçını kaybederek Boston karşısına çıkan Denver da koç George Karl ın eksikliği hissedilmeye başlandı gibi görünüyor. İlk çeyrekte karşılıklı buldukları sayılarla iki takımda birbirine karşı üsütünlük sağlayabilmeyi başaramazken Carmelo Anthony ve Paul Pierce buldukları sayılarla takımlarını ayakta tutmayı başardı. Carmelo 11 sayı üretirken, 14 sayı üreten Pierce takımını kendi eşleşmesindeki gibi 3 sayı öne çıkardı ve ilk çeyrek 30-27 Boston üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyrekte J.R Smith ve Kevin Garnet ile 10 ar sayı bulan iki takımda Boston bench ten gelen Finley ve Nate Robinson dan ekstra sayılar buldu ve farkın açılmasını sağladı. Çeyrek sonunda 7-0 lık bir seri yakalayan Boston ikinci yarıya 61-51 önde girdi.

Üçüncü çeyrekte Boston hücumda takım olarak etkin olabilirken, Denver da dizginleri Anthony ele aldı. Bu çeyrekte takım olarak 8 asist üreten Boston savunamada da Denver ı durdurmayı başardı. 10-0 lık bir seri yakalayan Boston, hücumda Anthony dışında varlık gösteremeyen Denver karşısında 7 sayılık farkla 3. çeyreği tamamladı. Carmelo Anthony bu çeyrekte 14 sayı üretti.

Son çeyreğin başında Denver Carmelo Anthony ile hücumda kullandığı şutlarıdan eli boş dönünce 6-0 lık bir seri yakalayan Boston farkı 17 ye kadar çıkardı ve rahat bir son çeyrek oynadı. Rajon Rondo maç boyunca mükemmel bir oyun sergileyerek triple double la maçın en etkili isimlerinden biri oldu. Mücadeleyi Boston 113-99 kazanarak Denver hanesine bir mağlubiyet daha ekledi.

Karşılaşmayı 32 sayı 5 ribant 5 asist ile tamamlayan Carmelo Anthony maçın en skorer ismi olmasına rağmen takımına galibiyeti getiremedi. Boston Celtics bu maçtaki performansı ile göz doldururken 5 oyuncusu çift haneli sayılara ulaştı. Rajon Rondo 11 sayı 10 ribaunt ve 15 asistlik performansı ile triple double, Kevin Garnet ise 20 sayı 10 ribant ile double double yapmayı başardı. Paul Pierce ise 27 sayı 7 ribantlık performansı ile takımının en skorer ismi oldu. Denver da JR Smith 21 sayı üretirken, Chauncey Billups 12 sayı 7 ribant 6 asistle oynadı.

Bu maçıda kaybeden Denver ın arkasından gelen Utah ile arasındaki fark kapandı. İki takımda hala konferanslarında 3. sırada yer almasına rağmen her ikisininde arkalarından gelen takımlarla galibiyet sayıları eşitlendi.

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder