RSS
email

24 Mart 2010 / TOR: 87 - UTA: 113


İki Türk oyuncunun karşılaştığı gecede gülen taraf Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz oldu. Resimde de görüldüğü üzere sezon başından beri savunmada rakiplerini bakışları ile potadan uzak tutmaya çalışan Toronto Raptors, rakibine 113-87 lik farklı bir skorla mağlup oldu.

Deron Williams'ın asistleri ile maça hızlı bir giriş yapan Utah 10-2 lik bir seri ile başladığı ilk çeyreği 33-17 önde bitirmeyi başardı. 2. çeyrekte Antonie Wright ve Chris Bosch ile sayılar bulan Toronto, savunmadaki vasat performansını devam ettirince ilk yarı 61-43 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Maça olduğu gibi 3.çeyreğe de Deron Williams'ın asistleri ile başlayan Utah Jazz kontrolün rakibine geçmesine izin vermedi ve son 12 dakikaya 87-67 üstünlükle girdi.

Son periyoda 20 sayı geride başlayan Toronto Raptors, farkı kapatmak ve maçı çevirmek adına hiçbir şey yapamayınca kendi evinde rakibine 113-87 lik skorla mağlup olmaktan kurtulamadı ve play off yarışında büyük bir yara aldı.

Utah Jazz'da 7 oyuncu(ilk beşin hepsi) çift haneli sayılara ulaşırken, 18 sayı 16 asist 4 top çalma ile double double yapan Deron Williams ve 18 sayı 11 ribaund üreten Carlos Boozer öne çıkan isimler oldular. Milli oyuncumuz Mehmet Okur ise maçı 16 sayı 8 ribaund ve 3 blokla tamamlayarak son zamanlardaki iyi performansını devam ettirdi.

Chris Bosch 20 sayı 8 ribaund üretirken, kötü bir maç çıkaran Toronto Raptors takımındaki tek göze batan oyuncu oldu. Diğer milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu ise sadece 19 dakika süre alabildiği maçta 4 sayı 2 ribaund ile vasattan bile kötü bir performans sergiledi.

Utah Jazz bu sonuçla galibiyet sayısını 47'ye çıkarırken, Batı Konferansında üst sıralara tırmanmak adına önemli bir adım attı.

Toronto cephesinde ise işler pek de iyi gitmiyor. Son zamanlardaki istikrarsız oyununa devam eden Raptors 35 galibiyette kalırken, rakibi Chicago Bulls'un (33-37) nefesini ensesinde hissetmeye başladı. Böyle devam ettikleri sürece kalan 12 maçta ecel terleri dökeceklerini söylemek yanlış olmaz herhalde...

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder