RSS
email

15 Mart 2010 / UTA: 112 - WAS: 89


Sezona Flip Saunders yönetiminde büyük umutlarla başlayan Wizards için işler, ilerleyen zamanlarda pek de yolunda gitmedi. Arenas'ın basına da yansıyan silah şakası (kimilerine göre eşek şakası) sonucu aldığı ceza ile başlayan kaos, takaslardan sonra yerini hedefsizliğe bıraktı.
Jazz cephesinde ise işler fena gitmiyor her ne kadar washington maçından önce çıktıkları 2 maçı kaybetmiş olsalarda Batı Konferansında 4. sırada yer almaları, bu sezonun onlar için iyi gittiğinin bir işareti. Kontratı sezon sonunda sona erecek Boozer'ın vitrin performansı, Deron Williams'ın ligin en iyi oyun kurucularından biri olması onları Batı'nın 4. sırasına kadar taşıdı. Bunun yanı sıra Mart ayında Mehmet Okur'un eski All Star günlerinden kesitler sunması, Cj Miles ve Paul Millsap gibi oyuncuların yaptığı katkılar, Utah'ı bu maçın açık ara favorisi haline getirmeye yetiyordu.

İlk çeyreği çekişmeli geçen maçta Utah 2. çeyrekteki etkili oyunuyla soyunma odasına 59-45 önde girmeyi başardı. 3. çeyrekte rakibine 31-15 gibi ezici bir üstünlük sağlayan Utah maçı orada bitirdi ve 112-89 gibi farklı bir skorla maçı kazandı. Salt Lake City'de maçın yıldızı 23 sayı 9 ribaund 2 asistle Carlos Boozer olurken, ona 17 sayı 11 ribaund ile eşlik edip bu sezon 35. double double'ına imza atan Deron Williams yardımcı oldu. Ayrıca milli oyuncumuz Mehmet Okur maçı 6/7 saha içi 1/2 serbest atış yüzdeleriyle 14 sayı 6 ribaund 2 asistle tamamlarken 24 dakika süre aldı.Wizards'da ise göze çarpan en iyi performans 24 sayı 6 ribaund 4 asistle Andray Blatche'nin oldu.

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder