RSS
email

6 Nisan 2010 / NBA'de Gecenin Maçları

Geçen gece ligde 9 maç oynandı. Sonuçlar;

Cleveland Cavaliers: 113 - Toronto Raptors: 101
Phidelphia 76ers: 103 - Detroit Pistons: 124
Washington Wizards: 112 - Golden State Warriors: 94
Charlotte Bobcats: 109 - Atlanta Hawks: 100
New York Knicks: 104 - Boston Celtics: 100
Chicago Bulls: 74 - Milwaukee Bucks: 79
Memphis Grizzlies: 103 - Houston Rockets: 113
Utah Jazz: 140 - Oklahoma City Thunder: 139
Sacramento Kings: 86 - San Antonio Spurs: 95

Cavs, Toronto'ya geçit vermedi

Playoff mücadelesinde Doğu 8.si olarak kalmaya çalışan Toronto, deplasmanda Cleveland'a yenilmekten kurtulamadı. Ama önemli olan taraf mağlubiyet değil, Chris Bosh'ın sakatlığı oldu. 2. dakikada Antawn Jamison'ın yüzüne vurduğu dirsek darbesi ile yerde kalan yıldız forvet, hastaneye kaldırıldı ve maça devam edemedi. Yapılan açıklamada Bosh'ın yüzünün sağ tarafında travma oluştuğu belirtildi. Antawn Jamison 20 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, King James 19 sayı-13 asist ile oynadı. Bosh'un sakatlığından sonra maçta bir varlık gösteremeyen Raptors'da, Jared Jack 23 sayı ile oynarken temsilcimiz Hidayet Türkoğlu 10 sayı-3 ribaunt-5 asist ile oynadı.

Bobcats, Hawks'ı avladı

Doğu'da Boston ile 3.lük mücadelesi veren Atlanta, deplasmanda Jordan'ın yeni takımı Charlotte'ye yenilmekten kutulamadı. Bobcats'e 28 sayı -6 ribaunt ile en etkili isim bu sene ilk defa All-Star olan Gerals Wallace oldu. Boris Diaw ise 17 sayı-9 ribaunt-9 asist-2 blok ile oynadı. Ev sahibi ekipde ise Maurice Evans 20 sayı, Josh Smith 18 sayı-5 ribaunt-2 blok ile oynadı.

Knicks, Boston'ı devirdi

Atlanta'nın kaybettiği gecede, Boston da onlara eşlik etti. Knicks'de genç İtalyan forvet Danilo Gallinari 31 sayı ila maçın en skorer ismi oldu. Earl Barron 17 sayı-18 ribaunt ile müthiş bir performans sergilerken, David Lee 13 sayı-11 ribaunt ile double-double yapan diğer bi isim oldu. Boston'da ise Ray Allen 17 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Utah Batı 2.liğini tekrar ele geçirdi

Evinde Oklahoma City'yi konuk eden Utah, uzatma sonunda galip gelerek Batı 2.liğine yükseldi. Deron Williams 42 sayı-10 asist ile takımını galibiyete taşırken, Carlos Boozer 28 sayı-15 ribaunt, temsilcimiz Mehmet Okur 20 sayı-7 ribaunt ile oynadı. Thunder cephesinde ise Kevin Durant 45 sayı-7 ribaunt-4 asist ile Williams'a cevap verdi ama galibiyeti getiremedi. En çok konuşulacak poziyson ise uzatma çeyreğinin son saniyesinde Durant'in kullandığı 3 sayılık atış esnasında, Durant'e faul yapılıp yapılmadığı olacak herhalde. Verilmeyen bir faul olduğunu düşünen Durant, pozisyon sonrasında hakemlerin üstüne yürümeye çalıştı, fakat koçu ve takım arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

San Antonio'nun galibiyeti ve Thunder'ın yenilmesi ile, Spurs Batı'da 6. sıraya yükseldi. İyica kızışan Playoff'da yer kapma yarışı sonucu hangi takımların avantaj sağlayacağını 9 gün sonra hep birlikte görücez.

Diğer bir temsilcimizin ekibi Milwaukee Bucks ise, Bogut'u kaybettikten sonra Bulls'u mağlup ederken Ersan İlyasova 17 sayı-7 ribaunt ile etkili bir performans sergiledi.

Bookmark and Share

1 yorum:

#14# dedi ki...

Walla ben Varejeo kırmıştır diye düşündüm maçı izleyemedim :)

Milwaukee de de Bogut'un yoklugu Ersan'ın biraz daha önün açacak gibi duruyor playofflarda...

Yorum Gönder