RSS
email

Hido rekor kırdı!

Dün akşamki maçta Toronto Raptors-Chicago Bulls'u ağırladı.Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun kariyer rekoru kırdığı ve etkili oynadığı gecede; Kanada temsilcisi salondan yenik ayrıldı.Toronto Raptors sahasında Chicago Bulls'a yenilerek play-off'lara gitme şansını azalttı.

Doğu konferansında 8.'lik için mücadele veren iki takım karşı karşıya geldi. 19 bin 515 biletli basketbolseverin izlediği ve kazananın Play-off yolunda büyük avantaj sağlayacağı karşılaşmayı Chicago Bulls deplasmanda 104-88 kazandı.

Mücadeleye ilk 5 başlayan ve 31:54 dakika süre alan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ise 2/12 genel şut ortalaması tutturduğu karşılaşmayı 6 sayı, 19 ribaunt, 9 asist, 3 top çalma ile noktaladı. Hidayet 3'ü hücum, 16'sı savunma olmak üzere aldığı 19 ribauntla aynı zamanda kariyer rekoru da kırdı.

NBA'de normal sezonun tamamlanmasına 2 maç kala, en yakın rakibi Toronto'nun üstüne çıkan ve NBA play-off'ları yolunda önemli bir fırsat yakalayan Chicago'da ise yıldız basketbolcu Derrick Rose 26 sayı, 4 ribaunt, 7 asistlik başarımıyla hem takımının hem de maçın en etkili simi oldu. Toplam 6 oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı Bulls'ta Joakim Noah 18 sayı, 19 ribaunt, 7 asistlik etkili ve çok yönlü oyunuyla maça damgasını vurdu ve 'double-double' yaptı. Chicago'da Luol Deng ise 14 sayı, 7 ribaunt, 3 asistle maçı noktaladı.

Bookmark and Share

2 yorum:

raptor dedi ki...

Way bee hido rekorunu kırmış.Toronto için üzüldüm.Hido bile yetmemiş adamlara.İnşallah Toronto playofflara çıksa...

Adsız dedi ki...

Hidayet ribaunt rekorunu kırmış güzel birşey.Ama maçta çok katkısı olmamış.6 sayı 9 asist sadece 19 ribaunt almış o kadar.Yinede sevindim Hidayet'in kendi rekorunu kırmasına

Yorum Gönder