RSS
email

Memo 5 Ay Sahalardan Uzak


NBA'de Utah Jazz'da forma giyen temsilcimiz Mehmet Okur'un, Denver Nuggets maçında sol ayağındaki sakatlığı nüksettiği için sezonu kapattığı açıklandı.

NBA’de Utah Jazz forması giyen milli basketbolcumuz Mehmet Okur’dan kötü haber. Playoff ilk tur mücadelesinde Denver Nuggets deplasmanında sol ayağındaki sakatlığı nükseden Okur’un NBA’de sezonu kapattığı açıklandı.

7 Nisan’daki Houston Rockets maçında sol ayak aşil tendonundan sakatlanan Okur, New maçında oynamamıştı. Takımı için büyük önem taşıyan Golden State ve Phoenix maçlarında ağrılarına rağmen forma giymiş, Denver’a karşı da iğneyle sahaya çıkmıştı. Sakatlandığı pozisyonda ayağından bir ses geldiğini söyleyen Mehmet Okur’un aşil tendonunun kopmuş olabileceği bildirildi.

Mehmet Okur'un 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bookmark and Share

2 yorum:

pegasus dedi ki...

inanamıyorum... bu kadar mı şanssızlık olur arkadaş, bundan birkaç hafta önce hem Hide hem de Memo sakatlandığında babaannem "bunlara nazar değmiş, bunlara bir kurşun döksem nazar mazar kalmaz" demişti, o zaman gülüp geçmiştim ama bu gün Memonun bu sakatlanma haberini babaanneme söylediğimde "evladım ben sana demiştim bunlarda nazar var diye sen onları bana gönder ben onlara bir kurşun dökerim sakat makat olmazlar evvelallah dedi. Ciddi ciddi düşünüyorum hem Hidoyu hem de Memoyu babaanneme getirip şöyle en kuvvetlisinden bir kurşun döktürmeyi...Diyelim ki döktürdük... NBA News ta bu haber nasıl yayınlanırdı çok merak ediyorum :)

admin dedi ki...

Katılıyorum sakatlıklar başımızı bayağ yoracak gibi gözüküyor.Dileğimiz çobucak iyleşmeleri

Yorum Gönder