RSS
email

Oklahoma City Thunder:92 - Los Angeles Lakers:95


Lakers Oklahoma'yı çekişmeli geçen maçta 95-92 yenerek seride 2-0 öne geçti. Son dakikası heyecan fırtınasına sahne olan maçta önce Kevin Durant sonra da Jeff Green 3 sayılık atışlardan yararlanamadılar ve maçı takımlarına kazandırabilmek adına yakaladıkları fırsatı teptiler.

Maçın yıldızı şüphesiz ki 39 sayı 5 ribaund üreten Kobe Bryant oldu. Pau Gasol ise 25 sayı ile Kobe'nin en büyük yardımcısı oldu skorda. İlginç bir not ise, bu ikili dışında çift haneli rakamlarda sayı üretmeyi başarabilen Lakers oyuncusu olmadı bu maçta.

Diğer tarafta ise 32 sayı 8 ribaund 4 blok üreten Kevin Durant'in ve 19 sayı bulan Westbrook'un performansları yeterli olmadı.

Serinin gidişhatına bakarsak Oklahoma'da gerçekten güzel ve çekişmeli maçlar izleyebileceğiz gibi geliyor bana. Thunder şu ana kadar 2 maçta da baskıyı iyi idare etti. Fakat Lakers hem tecrübe hem de kadro kalitesi olarak onlardan daha iyi olduğundan seri 2-0 ' a geldi. Durant ise her ne kadar iki maçta toplan 56 sayı atsada(24 ilk maç-32 ikinci maç) düşük yüzdeyle şut atıyor ve çok fazla top kaybı yapıyor. ( 4 ilk maç- 8 ikinci maç)

Bakalım Thunder kendi evinde Lakers karşısında galibiyete ulaşabilecek mi?

Bookmark and Share

1 yorum:

MeZaRKaBuL dedi ki...

Ben olsam Artest'e bu kadar güvenmezdim :) ilginçtir ki güveni boşa çıkartmadı iki maçta. bakalım Thunder'ın sahasında neler olacak...

Yorum Gönder