RSS
email

T-Mac Bırakıyor mu?

NBA kariyerine "Vinsanity"nin kuzeni olarak başlayan, daha sonra da NBA'de üstüste sayı kralı olmasına rağmen takımını en dipten çıkaramayan bir oyuncu Tracy McGrady... Hep kazanma arzusundan yoksun bir oyuncu olmasıyla ve bencil olmakla suçlandı. Panyadan alıp potaya vurduğu smaçlarla kendi kendine alley-oop yapamayı öğretti bu lige. Aslında bu hareketi bile ne kadar bencil olduğunu kanıtlar nitelikteydi.

31 yaşındaki oyuncu, Houston Rockets'a gittiğinde big-man Yao Ming ile Batı'nın dominant 2-5 uyumunu yakalaması bekleniyordu Kobe-Shaq ikilisi gibi. Gerçi Kobe ve Shaq için ikili demek doğru olmaz ama, T-Mac ve Yao sakatlıklardan dolayı pek bu beklentileri karşılayamadılar.

Bu sezon ise, üçlü bir takas ile Knicks yolunu tuttu skorer oyuncu. Ama New York koçu, ki benim en çok sevdiğim koçtur kendileri, Mike D'antoni ile pek yıldızı barışmadı. Normal sezonun sonlarına doğru "Air Canada" cephesinden gelen bir haber beni çok heyecanlandırmış ve sevindirmişti. Carter dedi ki "Tracy Orlando'da oynamaya yakın. ".

Ama T-Mac benim gibi hayranlarını üzecek bir açıklama yapmış. Demiş ki bu sene son yılım olabilir parkelerde... Son iki sezonun çok büyük bir bölümünü kaçıran oyuncu, basketbol oynamak için kendisini hazır hissetmiyormuş.

Carter ile birlikte Orlando'da daha olgun bir oyun oynayacağanı ve o hücum setine çok iyi oturacağını düşündüğüm oyuncu, bu açıklaması ile beni yerle bir etti . Gerçi sözlerine bu yaz çok fazla çalışacağını eklemiş. Eğer kendini hazır hissederse oynamaya da devam edecekmiş. Umarım ki bu yazı çok iyi geçirir T-Mac ve Orlando ve ya başka bir takım formasıyla O'nu tekrar parkelerde özlediğimiz eski McGrady gibi izleriz...

Bookmark and Share

1 yorum:

#14# dedi ki...

Kobe mi T-mac mi Jordan'ın veliahtı tartışmaları yapılırdı bir zamanlar.... ey gidi günler eyy !!

Yorum Gönder