RSS
email

21 Mart 2010 / SAC: 102 - LAC: 89


Batı Konferansı'nın alt sıralarında birbirini takip eden iki takımın mücadelesinde, Beno Udrih ve Carl Landry nin etkili oyunuyla fırtına gibi başlayan Sacramento Kings, Clippers2ın hücumda topu iyi kullanamaması sonucu ilk çeyreği 13 sayı farkla 32-19 önde tamamladı. İlk çeyrekte Eric Gordon la etkili olmaya çalışan Clippers karşısında Kings hücumda kolay sayılar buldu. İkinci çeyreğe daha istekli başlayan Clippers Baron Davis ile bulduğu sayılarla farkı kapatmaya çalışsa da Udrih'in ilk yarıdaki 16 sayı-4 asistlik performansıyla ilk yarıyı 9 sayı farkla 56-47 geride tamamladı.

Üçüncü çeyreğe kaldığı yerden devam eden Kings, Clippers'ta Eric Gordon ve Rasual Butler'ın hücumda kullandığı toplardan eli boş dönünce farkın kapanmasına izin vermedi. İlk yarıdaki etkili performansı devam eden Beno Udrih 3. çeyrekte 18 sayı ve 10 asiste ulaşarak double double yaptı. Kings te Carl Landry nin de skora katkı sağlamasıyla Clippers karşısında farkı 12 sayıya çıkardı ve 4. çeyreğe 81-69 önde girdi.

4. çeyreğe etkili başlayan Clippers ard arda Craig Smith ve Steve Blake ile iki üçlük birden bularak farkı 6 ya indirip maça ortak olmaya çalışsa da Kings farkın daha fazla kapanmasına izin vermedi ve baştan sona önde götürdüğü karlşılaşmayı 102-89 kazandı.

Kings in bu kolay galibiyetinde en büyük pay 20 sayı, 17 asistle double double yapan Beno Udrih'e ait iken, son takasla soluğu Kings'te alan Carl Landry de yeni takımına uyum sağlamış bir görüntü sergileyerek maçı 24 sayı, 6 ribauntla tamamlayarak maçın en skorer ismi oldu. Clippers'ta ise Eric Gordon 23 sayı,4 asist 4 reboundla tamamladı.

Bu galibiyetle batı konferansında play-off lara katılma şansı bulunmayan iki takımından Kings ile bir üst sırada bulunan rakibi Clippers arasında iki galibiyet fark kaldı.

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder