RSS
email

21 Mart 2010 / CLE: 104 - DET: 79


Cavs, kendi evinde oynadığı maçta Pistons'ı 25 sayı farkla 104-79 yenmeyi başardı.

İlk çeyrekte Lebron, Mo Williams ve Jamison ile etkili olan Cavs'e; Maxiell ve Hamilton ile cevap vermeye çalışan Detroit bunda pek başarılı olamadı ve ilk çeyrek 28-20 Cleveland üstünlüğü ile geçti. İkinci çeyreğe Varejao'nun smacı ile başlandı. İkinci çeyrek karşılıklı sayılarla geçilirken, ikinci yarıya 53-41'lik Cavs üstünlüğü ile geçildi.

Üçüncü çeyrek Maxiell'ın sayıları ile başlarken, Cavs bu sayılara Hickson, Parker ve Mo Williams ile karşılık verdi. Maxiell'ın çabaları bu üçlüye cevap vermeye yetmeyince fark büyüdü ve üçüncü çeyrek 81-59 Cleveland üstünlüğü ile sonuçlandı.

Son periyoda rahat başlayan Cavs, pota altında Varejao ve Powe ile sayılar bularak başladı. Bu basketlere Summers ve Villanueva ile cevap vermeye çalışan Pistons, bunda başarılı olamadı ve Cavs maçı 104-79 kazandı.

Cavs'de 6 isim çift haneli sayılara ulaşırken, Leon Powe 16 sayı-7 ribaunt ile takımının en skorer ismi oldu. Lebron 15 sayı, 3 ribaunt ve 7 asist ile oynarken, Mo Williams 15 sayı, 4 ribaunt ve 3 asist ile katkı yaptı. Detroit cephesinde ise Jason Maxiell 16 sayı-9 ribaunt ve Charlie Villanueva 11 sayı-5 ribaunt ile yaptıkları katkılar galibiyet için yeterli olmadı.

Cavs yoluna devam ediyor, Detroit ise bu sezon başında oynadığı Ben Gordon - Charlie Villanueva kumarının tutmadığını bir kez daha anlıyor. Pistons'ın eski günlerini özlüyoruz...

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder