RSS
email

25 Mart 2010 / CHI: 74 - MIA:103


Gecenin ilk maçında Miami Heat deplasmanda Chicago Bulls'u 103-74 lük farklı bir skorla geçti ve play off tablosunda daha üst sıralara çıkabilmek adına önemli bir adım attı.

Maç için seçtiğim resimden de anlaşılabileceği üzere basketbol adına pek fazla heyecan veren bir müsabaka değildi. Sanırım Barkley'in bu hareketi için maçın en keyifli anıydı diyebiliriz. Baştan sona Heat'in ezici üstünlüğüne sahne olan maçta ilk yarı 63-33 sona erdi. 2. yarıda da Chicago Bulls, play off yarışı veren bir takım görüntüsünden çok uzaktı. 3. çeyrekte sadece 16 sayı üretebilen Bulls maçı tam 29 sayı farkla kaybetti.

Dwayne sadece 7 şut kullanma ihtiyacı duyduğu maçı 12 sayı 10 asist ile tamamlarken, uzun zamandır eski All Star günlerini arayan J. O'neal 24 sayı ile oynadı.

27/82 gibi felaket bir şut yüzdesiyle oynayan Bulls'da ise benchten gelen Hakim Warrick 14 sayı ile en skorer isim oldu.

Benim merak ettiğim konu ise son play off un son bileti için mücadele eden Toronto Raptors ve Chicago Bulls'un istikrarsızlık yarışlarının daha ne kadar süreceği... Son 10 maçında, Raptors 3 galibiyet alırken, Bulls sadece 2 maç kazanabilmeyi başardı. İki takım adeta birbirlerine "siz önden buyurun" mesajı veriyor.

Miami için ise işler iyi gibi gözüküyor. Bu maçla beraber galibiyet serisini 3 maça çıkaran Heat'i kalan maçlarında çok da ciddi rakipler beklemiyor. Son 11 maçının 9'unda %50 nin altındaki takımlar ile oynacak olan Miami için, bence kalan en zor maçı Milwakuee Bucks deplasmanı!! Gerisini siz düşünün...

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder