RSS
email

25 Mart 2010 / NBA'de gecenin diğer maçları

Portland TrailBlazers - Dallas Mavericks

Dallas'ı evinde ağarlayan Portland, sahadan 101-89 galip ayrılmayı başardı. Ev sahibi ekipte LaMarcus Aldridge 20 sayı, 10 ribaunt ve 5 asistlik performansı ile en etkili isim oldu. Andre Miller 19 sayı-3 ribaunt-10 asist ile double-double yapan diğer bir Portland'lı olurken, Brandon Roy 5/7 ile 16 sayı-7 asist, Marcus Camby ise 17 sayı-11 ribaut ile oynadı. Dallas cephesinde ise Caron Butler 25 sayı ve 9 ribaunt ile maçın en skorer ismi oldu.

George Karl'ın yokluğunda Denver üstüste maçlar kaybederken, Dallas'ın da ona katılarak "Yok abi 2.lik sizi hakkınız önden buyrun." demesi büyük bir nezaket aslında. Ama genç Portland, tecrübeli Spurs'e böyle bir saygı göstermeyecek gibi duruyor. Hatta Thunder'ı bile geçebilirler.

Houston Rockets - Los Angeles Clippers

Clippers, Houston deplasmanında kazanmayı 99-93 ile başardı. Los Angeles takımında, kenardan gelen Craig Smith 25 sayı, 10 ribaunt ile hem double-double yaptı hem de maçın en skorer ismi oldu. Drew Gooden 17 sayı-14 ribaunt, Baron Davis ise 16 sayı-8 asist ile oynadı. Houston'da ise Trevor Ariza 18 sayı-8ribaunt-8 asist, Aaron Brooks 18 sayı-3 ribaunt-9 asist, Luis Scola ise 16 sayı-14 ribaunt ile oynadılar. Rockets bu maça sakatlıklardan dolayı 8 kişilik kadro ile çıktı onu da hatırlatalım. Zaten iki takımın da playoff şansı bulunmuyordu. Houston güzel bir seri yakalamıştı ama sakatlıklardan dolayı o seriyi devam ettiremediler ne yazık ki. Fakat Scola performansını her geçen gün arttırıyor. Bir daha ki sezon için göz mü kırpıyor ne?

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder