RSS
email

26 Mart 2010 / MIL: 74 - MIA: 87


Doğuda 5. sıra için yarışan iki takımın karşılaştığı mücadelede gülen taraf deplasmanda 87-74 ile Miami Heat oldu.

İlk çeyrekte süper yıldızı Dwayne Wade ile etkili olan Miami, bu periyodu 28-20 önde kapamayı başardı. Milwakuee 2. çeyrekte de oyuna ortak olmayı başaramayınca devre 48-35 Heat üstünlüğü ile sona erdi.

Milwaukee 3. çeyrekte son günlerin başarılı ismi John Salmons ile sayılar bulmayı başarsada, Miami farkı korudu ve son 12 dakikaya 69-55 önde girmeyi başardı. Ev sahibi ekip son çeyrekte de istediği oyunu oynayamayınca maç 87-74 Miami lehine sonuçlandı.

Miami Heat'de Dwayne maçı 30 sayı 7 asist 7 ribaund ile bitirirken, Udonis Haslem 10 sayı 18 ribaund ile double double yaptı.

Bucks adına ise 23 sayı bulan Salmons bu maçta takımının en skorer ismi olmayı başardı. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise hastalığı sebebiyle bu karşılaşmada yer almadı.

Bu skorla Miami, rakibi ile arasında ki farkı 1 maça indirmeyi başardı. Kalan maçlarında rakiplerine nazaran daha kolay takımlarla oynayacak olan Heat'in 5. sıraya yükselmesi olası gözüküyor.

Milwaukee Bucks ise büyük bir çıkış yaptığı bu sezonun sonunu iyi getirmek zorunda, aksi takdirde play off ilk turunda, Boston-Orlando-Cleveland üçlüsünden biri ile karşılaşmak zorunda kalabilir.

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder