RSS
email

Arenas'ın cezası açıklandı!!

Gilbert Arenas ile Javaris Crittenton arasında soyunma odasında yaşanan silah krizinden sonra, yargılanan ve suçlu bulunan Arenas'ın cezası açıklandı.

Spor salonuna silah sokmak ile suçlanan Gilbert Arenas suçlu bulunmuştu ve ne ceza alacağı merakla bekleniyordu. Bu gece işte o ceza açıklandı. Hakkında 3 ay hapis ve 300 saat kamu hizmeti cezası istenen süper star bu kez ucuz yırtmışa benziyor.

Yargılama sırasında çok üzgün olduğunu ve herkesden özür dilediğini belirten Arenas, "Her gün, uyandığımda bu olayın yaşanmamış olmasını diliyorum." demiş.

Arenas'ın cezası ise; 30 gün ev hapsi, 400 saat kamu hizmeti ve 5000 Dolarlık bir ceza verildi. Ceza belli olduktan sonra, Arenas'ın Washington ve NBA kariyerinin nasıl devam edeceği tartışılmaya başlandı bile. Altı senelik 111 Milyon Dolarlık bir kontratı olan Arenas'ın, kontratı takım tarafından fesh edilebilme ihtimali üzerinde duruluyor.

Mike Miller, takım arkadaşının hapis cezası almadığı için mutlu olduğunu söylerken; Flip Saunders ise, Arenas'ın çok aptalca bir hareket yaptığını ve bundan sonra takım ile birlikte önüne bakabilmesini umduğunu söyledi.

Bakalım Arenas'ın ligdeki akibiyeti ne olacak...

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder