RSS
email

27 MART 2010 / NBA'DE GECENİN DİĞER MAÇLARI


Portland Trail Blazers - New Orleans Hornets

New Orleans Hornets'in kendi evinde Portland'ı ağırladığı karşılaşma 112-101 konuk ekibin üstünlüğe ile sona erdi. Baştan sona Portland üstünlüğe ile geçen maçta, Brandon Roy 28 sayı 7 asist, La Marcus Aldridge 24 sayı 5 ribaund ile oynadı.

Hornets adına ise 10/10 da saha içi isabeti, 2/2 de serbest atış yüzdesi ile oynayan Darren Collison 22 sayı 5 ribaund ile maçın yıldızı oldu. Sakatlıktan sonra tekrar sahalara dönen Chris Paul 7 sayı 10 asistlik bir performans sergiledi. Bu sezon için hedefi kalmayan Hornets'in Chris Paul'un oynamasına izin vermesi de ayrı bir olay bence. Daha tam olarak iyileşmeyen yıldız oyun kurucunun bu şekilde riske edilmesi, playoff iddiasından uzak olan Hornets için çok gereksiz.

New Jersey Nets - Chicago Bulls


Chicago Bulls kendi evinde New jersey Nets'i 106-83 lük net bir skorla yenmeyi başardı. Galibiyetin mimarı 27 sayı 5 asist 4 ribaund ile Jennero Pargo olurken, 22 sayı 13 ribaund ile double double yapan Tai Gibson onun en büyük yardımcısı oldu. Nets adına ise en çok skor üreten oyuncu 16 sayı bulan Terrence Williams oldu.

Chicago bu galibiyetle Doğunun 8. sırasında bulunan Toronto ile arasındaki farkı 1.5 maça indirmeyi başardı. New JerseyNets mi? boşverin gitsin...

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder