RSS
email

28 Mart 2010 / OKC: 87 - POR: 92


Portland, Oklahoma City deplasmanında Andre Miller -Brandon Roy ikilisinin etkili oyunlarıyla önemli bir galibiyet aldı. Baştan sona büyük bir mücadeleye sahne olan maç 92-87 sona erdi. Seyir zevki yüksek olan mücadelede her iki takımda dönem dönem seriler yakalayarak arayı açmayı başarsada, maçın son dakikasına 90-87 Trail Blazers üstünlüğü ile girildi.. Bitime 12 saniye kala topu kenardan oyuna sokan Thunder, Kevin Durant ile çok erken bir 3 sayılık atış denedi. Durant bu atışında isabet bulamayınca maç konuk ekibin galibiyeti sonuçlandı. Andre Miller maçı 26 sayı 4 asist ile tamamlarken takımının en etkili ismi oldu. Oklahoma da ise 29 sayı 13 ribaund üreten Durant performansı galibiyete yetmedi.

Son bir iki sezondur ciddi bir yapılanma içinde olan Portland; Brandon Roy, Aldridge gibi genç yıldızlarının yanına Andre Miller ve Marcus Camby gibi bu ligi bilen isimleri ekleyerek play off takımı haline gelmeyi başardı. Henüz Oden'dan faydalanamayan Trail Blazers, önümüzdeki senelerde daha da büyük hedefleri olan bir takım olma yolunda gidiyor.

Bu sezon 44 galibiyet almayı başaran Thunder, gençlerden oluşan kadrosuyla ligin en dinamik ve izlemesi en keyifli takımlarından biri durumunda. Kevin Durant, Russel Westbrook, Jeff Green ve James Harden gibi gelecek vaadeden isimlerle sezona başlayan Oklahoma City, bu ana dek oynadığı bu kumardan karlı çıkmışa benziyor. Bu sezon çok ekstra bir durum yaşanmadıkça playofa kalacak olan bu genç kadro, tecrübesini artırması ve dağılmaması durumunda önümüzdeki sezonlara damga vururlar kanımca. Özellikle Kevin Durant'ın yıldızlıktan süper yıldızlığa doğru yürüdüğü bir dönemde etrafında böyle istekli ve yetenekli isimlerin olması hem Durant adına da hem de Thunder organizasyonu adına çok büyük bir şans.

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder