RSS
email

28 Mart 2010 / ORL: 103 - DEN: 97

Orlando, evinde ağarladığı Denver'ı, genç oyuncuları J.J. Redick ve Ryan Anderson'ın katkılarıyla 103-97 devirmeyi başardı.

Maçın ilk 1.5 dakikası her iki ekip de sayı bulamazken, ilk sayılar Affalo'dan geldi. Bu basketten sonra sakatlanan Vince Carter, soyunma odasına gitti ve bir daha maça çıkmadı. Karşılıklı sayılarla geçen çeyreğin son saniyesinde Anthony'nin üçlüğü ile Denver 24-22 öne geçti. ikinci çeyrek de ilki gibi kısır başladı. Ryan Anderson ve J.J. Redick ile sayılar bulan Orlando'ya; Carmelo, Billups ve Malik Allen ile cevap vermeye çalışan Denver, çeyreğin son saniyesinde Billups'ın iki sayılık basketi ile farkı 1 sayıya indirdi ve ikinci yarıya 52-51 Orlando üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarının hemen başında 12-2'lik bir seri yakalayan Denver bir anda 63-54 öne geçti. Fakat Orlando'dan cevap gecikmedi ve 12-4'lük bir seri ile farkı bir sayıya indirdiler (67-66). Çeyreğin son dakikasında ise Ryan Anderson ile üç sayılık basket bulan Orlando, skoru 77-77 eşitliğe getirdi.

Son çeyrekte Redick ve Anderson'a çare bulamayan Denver, hücumdaki çabaları da yetersiz kalınca maçtan 103-97 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Magic'de kenardan gelen J.J. Redick 23 sayı, 7 ribaunt ve 8 asist ile en etkili isim olurken, kenardan gelen diğer bir isim Ryan Anderson 19 sayı, 5 ribaunt ile oynadı. Dwight Howard ise 18 sayı-11 ribaunt-5 asist ile double-double yaptı. Denver cephesinde ise Carmelo Anthony 26 sayı-8 ribaunt ile maçın en skorer ismi olurken, Chauncey Billups 18 sayı-5 ribaunt-5 asist ile oynadı.

Denver'da George Karl'ın rahatsızlığı ve Kenyon Martin'in müzmin sakatlığı takımı kötü etkilemeye devam ediyor. Batı'daki ikinciliği Dallas'a devreden Denver, Utah ile de aynı galibiyet yüzdesine geldi. Orlando ise Vince Carter'ın yokluğunda genç isimleri ile maç kazanabileceklerini gördüler. Kafalardaki tek soru ise Carter'ın sakatlığının ne kadar ciddi olduğu...

Bookmark and Share