RSS
email

4 NİSAN / SAS:100 - LAL:81


San Antonio Spurs, Manu Ginobilinin 32 sayısı ve Duncan'ın 24 sayılık performansı ile deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 100-81 yenerek playoff'a kalmayı garantiledi.

Spurs birara 8. sıraya kadar düştüğü Batı Konferansında üst sıralara tırmanmak adına önemli galibiyetler alıyor. Bu 10 maçlık dönemde Lakers-Magic-Celtics-Cavaliers-Thunder gibi ligin elit takımlarını yenme başarısı gösteren San Antonio ilk turda geçen senenin şampiyonu ile eşleşme riskinden kurtulmak istiyor. Olayı bir de diğer açıdan değerlendirirsek, üst sıralardaki takımların yerinde olsam SAS ile karşılaşmamak adına bir iki maç kaybedip rakibimi kendim seçmeyi denerim son maçlarda. Çünkü Duncan ve arkadaşlarının hala atacak bir iki kurşunu daha var gibi geliyor bana...

Lakers cephesinde ise Paul Gasol'un 32 , Kobe'nin 22 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Bu maçı kazanmaları halinde Batı 1.liğini garantileyeceklerdi fakat kısmet olmadı... Ayrıca son 4 maçında 3 mağlubiyet alan Los Angeles, NBA 1.liğini de CAVS'e kaptırdı. Bu da demektir ki olası bir Cleveland-Los Angeles finalinde ev sahibi avantajı Lebron ve arkadaşlarının olacak.

Özellikle Batı'da playoff tablosu çok karışık, 2. ile 8. arasında sadece 3 maç fark var... NBA de son 10 gün çok entrikalar döneceğe benziyor.

Bookmark and Share

1 yorum:

MeZaRKaBuL dedi ki...

Manu playofflar öncesi inanılmaz form yakaladı. onla birlikte Duncan da toparlandı. ben olsam batıda 2. olmaktan kaçardım :) sezonda batı 7.liğinde kalacak gibi gözükseler de playofflarda çok can yakacağa benziyor Spurs

Yorum Gönder