RSS
email

Charlotte Bobcats: 86 - Orlando Magic: 90

Orlando ikinci tura çok yakın. Deplasmanda Bobcats'i yenerek seride durumu 3-0 yapan Magic, ikinci turdakini rakibini beklemeye koyulmuştur bile.

Serinin ilk maçında olduğu gibi bu maçta da faul problemine Dwight Howard sadece 26 dakika sahada kalabildi. Magic'in önderliğini Jameer Nelson(!) yaptı. Oyununu bir türlü olgunlaştıramaması ile istenilen performansa çıkamayan Nelson, serinin son iki maçında takımını taşıyan isim oldu. Bobcats ise artık havlu atmış sayılırlar.

Orlando Magic'de Jameer Nelson 32 sayı-4 ribaunt-3 asist-4 top çalma ile maçın en skorer ismi oldu. Rashard Lewis sol ayak bileğindeki problem ile oynayarak 4/11 şut yüzdesi ile 14 sayı-6 ribaunt-3 asist üretti. Sahada 26 dakika kalan Dwight Howard ise 13 sayı-8 ribaunt-3 asist-7 blok ile katkı yaptı. Bobcats'de ise Stephen Jackson 19 sayı-4 ribaunt ile, Gerald Wallace ise 13 sayı-8 ribaunt-2 asist-3 top çalma ile mağlubiyeti engelleyemediler.

Jameer Nelson beklenen katkıyı devamlılık sağlayarak yakalayabilen bir oyuncu değildi. Bir maç iyi oynarsa en az 2 maç kötü oynardı. Fakat o da Playoff havasına girmiş gibi gözüküyor. 5/9 gibi iyi bir üçlük atış yüzdesi ile oynadı genç oyun kurucu. Howard ise ilk maçta olduğu gidi yine faul problemine girdi. Fakat yaptığı 7 blok bile yeterli bir katkı oldu bence. Superman bu seride maç başına 6 blok ortalaması ile oynuyor. Bobcats'de ise takımın en etkili isimlerinin kötü şut yüzdesi dikkat çekti. Stephon Jackson %33, Gerald Wallace %25, Raymond Felton ise %35 ile şut attılar. 3-0'dan geri dönmelerini kimse beklemiyor tabii ki. Bakalım Orlando'nun rakibi Atlanta mı yoksa Bucks mı olacak?

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder