RSS
email

Milwaukee Bucks: 107 - Atlanta Hawks: 89

Serinin ilk iki maçında Atlanta'da Bogut'suz inanılmaz bir şekilde zorlandığını gördüğümüz Bucks, dün gece güzel bir oyun oynayarak evinde oynanan ilk maçı kaanmasını bildi. Büyük bir baskı vardı tabii ki üstlerinde. Çünkü eğer seri 3-0'a gelseydi şansları tükenecekti. Fakat oyuncular bu baskıyı üzerlerinden atıp iyi savunma yaparak maçı kaanmasını bildiler.

Maçın başında Atlanta'nın önüne geçen Bucks, sadece ikinci çeyrekte biraz zorlandı. Onun dışında üstün bir oyun sergilediler Hawks karşısında.

Milwaukee'de John Salmons 22 sayı-2 ribaunt-7 asist-2 top çalma ile takımının en skorer ismi oldu. Kenardan gelen Jerry Sackhouse 16 sayı-3 asist ile oynarken, Brandon Jennings 13 sayı-5 asist-2 top çalma-2 blok ile oynadı. Ersan ise 11 sayı-5 ribaunt ile katkı yaptı. Atlanta cephesinde ise Joe Johnson 25 sayı-6 ribaunt-4 asist-3 top çalma ile maşın en skorer ismi olmasına rağmen mağlubiyeti engelleyemedi. Zaza ise 16 sayı-3 ribaunt ile maçı tamamladı.

Milwaukee büyük bir baskıyı üzerinden attı. 4. maçı da kendi evlerinde oynayacaklar. Bu maça daha rahat çıkacaklar eminim. Brandon Jennings ilk iki maçtaki bencilliğini üzerinden atmış gibiydi bu gece. Çok zorlamadan 13 sayı attı ve bunun 11'i ilk çeyrekteydi. John Salmons skor yükünü üstlendi sezonun son döneminde olduğu gibi. Ersan ise kenardan her geldiğinde harektlilik katıyor oyuna. Atlanta cephesinde ise bu gece kötü şut yüzdeleri mevcuttu. Maçın en skorer ismi Joe Johnson 9/22, ilk iki maçın kahramanı Josh Smith 2/12, Mike Bibby ise 3/9 ile şut attılar. Buradaki en büyük etken Bucks savunmasıydı. İlk iki maçta Hawks'ı durdurmakta zorlanmışlardı. Özellikle pota altında... Ama bu maçta iyi bir savunmaları vardı.

Atlanta'nın bu seriyi bırakacağını düşünmüyorum ama Bucks da kolay teslim olacağa benzemiyor. Bogut'suz pota altı sertliğinde sıkıntı yaşayacakları aşikar ama bunu kapatabilirlerse eğer Hawks'ı zorlayabilirler.

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder